Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1. Αντικαταβολή Μετρητοίς 

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Πιθανές χρεώσεις τραπεζικής πληρωμής επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 210 6129922 ή μέσω e-mail στο info@my-pharmacyathome.gr

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN: GR30 0171 0410 0060 4114 0006 912
  • EUROBANK: IBAN: GR3402603840000420200275211
  • ALPHA BANK: IBAN: GR20 0140 1100 1100 0232 0018 178

3. Πιστωτική Κάρτα

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας ProxyPay³ της τράπεζας Eurobank το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών Verisign, η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις έχουν οι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας (Visa, MasterCard ή Euroline) που έχει εκδοθεί στην Ελλάδα. Οι πιστωτικές κάρτες των τραπεζών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων της Eurobank δίνεται στο αρχείο εδώ. Οι κάρτες που δεν αναφέρονται στη λίστα του αρχείου δεν είναι συμβεβλημένες με το σύστημα άτοκων δόσεων οπότε η χρέωση γίνεται εφάπαξ χωρίς δυνατότητα δόσεων.

4. Τηλεφωνική Χρέωση Πιστωτικής Κάρτας

 Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τηλεφωνικά μια παραγγελία σας και επιθυμείτε η πληρωμή σας να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, έχετε τώρα τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας και να μας δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Στο my-pharmacyathome δεν αποθηκεύουμε ούτε καταχωρούμε σε σύστημα μας τα στοιχεία της κάρτας σας. Εμείς έχοντας πρόσβαση απευθείας στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Eurobank και με απόλυτη ασφάλεια πραγματοποιούμε τη συναλλαγή για λογαριασμό σας. Στην τηλεφωνική χρέωση πιστωτικής κάρτας ισχύει το ίδιο σύστημα δόσεων όπως και στην on-line χρέωση πιστωτικής κάρτας.

5. Πληρωμή μέσω λογαριασμού PAYPAL


Call me back
Κλείσιμο